SYSTEM WARNING: 'date_default_timezone_get(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.' in '/usr/share/mantis/www/core.php' line 264

0001976: unactive uplinks become managed after a reboot - MantisBT Endian Bugtracker
Endian Issue Tracker





Please see now our new Bugtracker system: JIRA








View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0001976Endian FirewallNetwork related (VPN, uplinks)public2009-06-30 12:252010-09-21 19:37
Reporterluca-endian 
Assigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusconfirmedResolutionopen 
PlatformOSOS Version
Product Version2.2-rc3 
Target VersionfutureFixed in Version 
Summary0001976: unactive uplinks become managed after a reboot
DescriptionIf you deactivate an uplink on the main page and then reboot the firewall it becomes managed.

Tested with a pppoe uplink
Tagspurple
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0002705)
peter-endian (administrator)
2009-06-30 13:25

only on the main page?

does it also happen if you use the interface editor and set the uplink "disabled" or autostart off?
(0002706)
peter-endian (administrator)
2009-06-30 13:26

if the uplink is autostart=on and enabled=on during boot the managed flag will be set to on
(0002709)
luca-endian (developer)
2009-06-30 13:55
edited on: 2009-06-30 14:15

If I set enabled=off, autostart=off, managed=off the uplink doesn't start (correct)

(0002712)
luca-endian (developer)
2009-06-30 14:14

If I set enabled=off, autostart=on, managed=off the uplink doesn't start (correct ?)
and the values are then:
enabled=off, autostart=on, managed=on
(0002713)
peter-endian (administrator)
2009-06-30 14:55

if enabled=off it should not start
if enabled=on, autostart=on, managed=off, on next boot managed turns back on

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2009-06-30 12:25 luca-endian New Issue
2009-06-30 12:25 luca-endian Assigned To => peter-endian
2009-06-30 12:26 luca-endian Status new => confirmed
2009-06-30 12:26 luca-endian Description Updated
2009-06-30 12:27 luca-endian Tag Attached: purple
2009-06-30 13:25 peter-endian Note Added: 0002705
2009-06-30 13:26 peter-endian Note Added: 0002706
2009-06-30 13:55 luca-endian Note Added: 0002709
2009-06-30 14:14 luca-endian Note Added: 0002712
2009-06-30 14:15 luca-endian Note Edited: 0002709
2009-06-30 14:55 peter-endian Note Added: 0002713
2009-11-25 17:53 peter-endian Assigned To peter-endian =>
2010-09-21 19:37 peter-endian Target Version => future

Copyright © 2005-2008 Endian, SRL. All rights reserved.


Copyright © 2000 - 2012 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker