Endian Bugtracker
Endian Issue Tracker





Please see now our new Bugtracker system: JIRA








View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0003128Endian FirewallOther Scriptspublic2010-08-30 17:032010-09-20 17:11
ReporterMatthiasL 
Assigned To 
PrioritynormalSeveritytweakReproducibilityalways
StatusconfirmedResolutionopen 
PlatformOSOS Version
Product Version2.4 
Target VersionfutureFixed in Version 
Summary0003128: Routes set via network menu are not recognized at connections overview with right color
DescriptionWhen I set routes via Network --> Routing for example to an internal subnet, wich is different from the subnet assigned to the green nic. The connections overview (Status --> Connections) is showing this subnet as a red one instead of a green one. If I set the route via "route add -net ..." the subnet has the color "green" in the connections overview. Since I found out, that the routes set via the GUI are not written to the system with "route add ...", I think I found the problem.
The script "/home/httpd/cgi-bin/connections.cgi" is assigning the colors to the diffrent subnets, but it is only looking for subnets with the command "route -n ...". In this case the routes set via the GUI can never be found by the script and the colors will be assigned wrong (red).

Greetings
TagsNo tags attached.
Attached Files

- Relationships

-  Notes
There are no notes attached to this issue.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2010-08-30 17:03 MatthiasL New Issue
2010-09-20 17:11 peter-endian Severity minor => tweak
2010-09-20 17:11 peter-endian Status new => confirmed
2010-09-20 17:11 peter-endian Target Version => future

Copyright © 2005-2008 Endian, SRL. All rights reserved.


Copyright © 2000 - 2012 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker